15 Nisan 2017 Cumartesi

Ne Demek İş Hayatında Hobilerin Yeri Yok!

"Çok yoğun çalışıyorum, başımı kaşıyacak vaktim yok, tatil günlerinde bile telefonum susmuyor, bir türlü kafamdan işi atamıyorum" Bunlar günümüz çalışanının sıkça söylediği sözler. Hobiler ise dikkati bambaşka bir konuya yoğunlaştırmanın; işi gücü, her şeyi, kısa bir süre de olsa unutmanın; o meşhur akış halini yakalamanın en keyifli yolu. Hal böyle olunca iş hayatında hobilere yer vermek de kaçınılmaz oluyor. Hobiler desteklendiğinde stres ile başa çıkmak kolaylaşıyor, takım çalışması ve iletişim gelişiyor, aidiyet artıyor. 

Faurecia Otomotiv olarak biz de  Ozirun koşu grubumuz ve Oziband müzik grubumuz ile hobilere sahip çıkan şirketler arasında yer aldık. Ozirun sağlıklı yaşam yolunda hepimize örnek oldu, Oziband her yıl kutladığımız Faurecian Day'de sahneye çıkıp hepimizi coşturdu. 

13 Nisan 2017'de de Peryön desteğiyle Fark Yaratan İK Projeleri başlığı altında Borçelik'e misafir olduk. Borçelik'in hobi kulüpleri yardımıyla farklı kademelerde çalışanların sosyal ortamlarda bir arada mutlu ve motive şekilde bulunmalarını nasıl sağladığını dinledik. Trekkingden briçe, güvencin sevenlerden olta balıkçılığına, resimden yemeğe gönüllüler tarafından kurulan ve yönetilen hobi klüplerinin öykülerini dinledik ve İKcılar olarak çokça ilham aldık:)

Etkinliğin sonunda Bitki Yetiştiriciliği ve Seracılık kulübünün faaliyet gösterdiği serayı ziyaret ettik ve kendi terrariumlarımızı yaptık. Oldukça güzel geçen bu etkinlik için emek veren herkese tekrar teşekkürler :)





İş hayatında hobilerin yeri var diyenlerin artması dileğiyle:) 

Turuncu kalın=) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder