20 Temmuz 2012 Cuma

OTOMOTİV SEKTÖRÜ GENÇ MÜHENDİSLERİNİ ARIYOR!


Bireylerin kariyerine doğru ve güvenli bir başlangıç yapmasını sağlayan SmartPeople, otomotiv sektörünün artan yetkin mühendis ihtiyacına yönelik bütünleşik bir seçme ve yerleştirme projesi geliştirdi. Uygulanmaya yeni başlanan SmartTalent projesi ile sektördeki nitelikli insan kaynağını en uygun pozisyona yerleştirmeyi hedefleyen SmartPeople, diğer seçme ve yerleştirme hizmetlerinden farklı olarak bu program kapsamında işe başlayan mühendisleri sekiz haftalık eğitim ve oryantasyon programına alıyor.

Üniversitelerde verilen teorik eğitimin iş dünyasında yeterli olmadığı görüşlerinin sıkça dile getirildiği günümüzde, teorik ve pratik donanıma sahip gençlerin kariyerleri için en uygun firmaya ulaşmasına imkan sağlayan program, otomotiv başta olmak üzere tüm üretim sektörü için kurtarıcı bir rol oynuyor. Firmalardan gelen mühendis talepleri doğrultusunda oluşturulan programda SmartPeople, aranan pozisyon için gerekli olan kriterleri belirleyip uygun adayları mülakata çağırıyor. Ardından seçilen adayların en uygun firma ve pozisyona yerleşmelerini sağlıyor.

SmartPeople’ın hayata geçirdiği SmarTalent projesinin en büyük farkı ise yerleştirme döneminden sonra verilmeye başlanan oryantasyon eğitimi. Bütünleşik seçme, yerleştirme hizmeti doğrultusunda doğru pozisyonla eşleşen mühendisler özel olarak dizayn edilmiş eğitim ve oryantasyon programı ile haftada bir gün eğitime katılırken, geri kalan günlerde eğitmenler tarafından kendilerine verilen ödev, proje ve vakalarla işyerindeki rutin faaliyetlerini devam ettiriyor.Proje yönetimi, otomotiv sektörü için temel standart bilgisi(ISO/TS 16949, ISO 14001,OHSAS 18001),temel ürün geliştirme teknikleri, yalın üretim teknikleri gibi eğitimleri alan mühendisler, sekiz hafta sonunda başarılı bir iş hayatı için koçluk hizmeti ile desteklenmeye devam ediyor.

Otomotiv sektöründeki şirketlerin Mühendislik, Proje, Üretim, Satın Alma, Kalite, Ar-Ge, Planlama ve Satış pozisyonlarında görev alacak genç mühendislerin gerekli temel bilgi ve beceri ile donatılarak; sektöre, kuruma ve pozisyonuna oryantasyonunu hızlandıracak SmartTalent programına tüm genç mühendisler ve nitelikli çalışan ihtiyacı olan şirketler davetli…

SmartPeople hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak için: 0 (216) 688 36 00-01no’lu telefon aranabilir, www.smartpeople.com.tr web sitesi ziyaret edilebilir.

İlgili ilana SmartPeople Web Sitesii’nden ve Kariyer.net’ten başvurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder